Alles wat je moet weten over je hormonen.

De kortste route naar de beste versie van jezelf.

23 mannenproblemen opgelost.

Specificaties

Auteurs: Pim Christiaans & Ralph Moorman

Uitgeverij: CocoBooks

Taal: Nederlands

Aantal pagina’s: 279 pagina’s

Afmetingen: 16x200x110 mm

Gewicht: 620 gram

Verschijningsdatum: mei 2020

Druk: 1e druk

ISBN: 978 90 79142 25 5

Omschrijving

Voor veel mannen is het even wennen aan het idee, maar volgens recente medische inzichten is het een feit waar niemand omheen kan: Of het nou gaat over gewicht, geheugen, seksdrive, spierkracht, energie of humeur, ook elke man staat van top tot teen onder invloed van zijn hormonen. Daarom biedt 'De testofactor' een complete aanpak voor de man om op natuurlijke wijze testosteron te boosten en andere hormonen beter op elkaar af te stemmen. Hierdoor wordt hij scherper, strakker, sterker en fitter. Zelfs zijn daadkracht en stressbestendigheid kunnen toenemen.

Lees verder

Testosteron, het mannenhormoon bij uitstek, krijgt veel aandacht in 'De testofactor'. Het geslachtshormoon is vooral bekend vanwege de invloed op seksdrive en agressie, maar het speelt ook een grote rol in gezondheid en geestelijk welbevinden. Zo beschermt testosteron de man tegen hart- en vaatziekten, botontkalking, dementie en depressie.

Met een betere hormoonbalans kunnen tal van mannenproblemen verdwijnen. In 'De testofactor' worden oplossingen geboden voor 23 typische mannenklachten. Denk aan prostaatvergroting, kaalheid en buikvet, maar ook aan taboeproblemen als voortijdig klaarkomen, erectieverlies en onzekerheid over het formaat van het geslacht.

Inklappen