Lezing over gezonde voeding

Je organiseert een congres, symposium, debat of bedrijfsevenement?

En, je zoekt een spreker die een boeiende lezing geeft over gezondheid of gezonde voeding? Gevonden!

Ir. Ralph Moorman geeft lezingen over een viertal onderwerpen. Heb je liever een lezing op maat? Geef het gerust aan in het onderstaande contactformulier. Dan houden wij rekening met jouw wensen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

1. De Hormoonfactor

Deze lezing is gebaseerd op zijn boek De hormoonfactor: de bestseller die meer dan 50.000 maal over de toonbank ging. Ralph Moorman presenteert hierin de belangrijke invloed van hormonen op je gezondheid én schotelt je eveneens smaakvolle tips voor over voeding, beweging en stressbeperking.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

De Hormoonfactor

Supermarktsafari

2. Verantwoord boodschappen doen

Tijdens deze lezing ontdek je welke levensmiddelen je (niet) wilt kopen in de supermarkt – en natuurlijk waarom. Ook maakt Ralph Moorman jou en je publiek attent op misleidende teksten op productverpakkingen en de ‘verborgen’ gevaren van bepaalde levensmiddelen op je gezondheid.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

3. Gezonde huid van binnenuit

De cosmeticamarkt floreert. Jaarlijks liggen ruim honderden, wellicht zelfs duizenden nieuwe huidverzorgingsproducten in de schappen. Maar komt ware schoonheid niet van binnenuit? Natuurlijk! Ralph Moorman presenteert graag welke natuurlijke middeltjes je kunt opsmeren om écht een betere huid te krijgen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Gezonde huid van binnenuit

Vitaliteit op het werk

4. Vitaliteit op het werk

Streef je naar fitter, gelukkiger en productiever personeel op de werkvloer? Na deze lezing ken je de oplossingen voor de energievretende voeding in je bedrijfskantine en snoepautomaten, onregelmatige arbeidsdiensten en werkstress waarmee werknemers dagelijks kampen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ervaringen

Annika Heerekop“Ralph maakt op een prettige manier duidelijk wat de relatie is tussen voeding, hormonen en gerelateerde klachten. Zijn presentatie ‘vitaal met nachtdiensten’ is inspirerend en toegankelijk zowel voor de gezonde-voeding-junkies als voor mensen die tot nu toe niet stil hadden gestaan bij voeding en de relatie tot lichamelijke klachten. Voor onze doelgroep (medewerkers in onregelmatige dienst) paste hij zijn verhaal zodanig aan dat de luisteraars ook aan de slag konden met praktische adviezen voor nachtwerkers.”

— Annika Heerekop, FNV Zorg & Welzijn

Lea Rollof“Voedingsdeskundige Ralph Moorman verzorgde bij de Sociale Verzekeringsbank in het kader van ‘vitaliteit op het werk’ een inspirerende presentatie over gezonde voeding en leefstijl. Geen ellenlange verboden maar down-to-earth adviezen, met een boeiend kijkje op zijn ervaringen in en met de voedingsindustrie. Hoe wij bijvoorbeeld worden verleid om meer te eten (‘dooreetfactor’). Hij geeft helder uitleg op iedere vraag en brengt op een charmante wijze zijn passie voor gezonde en eerlijke voeding aan de man en zeker ook de vrouw.”

— Lea Rollof, Sociale Verzekeringsbank

Beschikbaarheid

Onze agenda vult zich doorgaans vrij rap. Geef ons daarom tijdig je data door. Dan reserveren wij deze dag(en) direct voor je.

Interesse?

Formulier dienstenpagina

Investeren in gezondheid en vitaliteit verdient zichzelf ruimschoots terug.

Wil je Ralph Moorman inhuren als spreker voor je congres, symposium
of bedrijfsevenement? Vraag direct een offerte bij ons aan. Geheel vrijblijvend, uiteraard.