Voedingsadvies voor bedrijven

Gelukkiger personeel boekt tot wel 10% productiviteitswinst

Jij weet als geen ander: gezonde voeding betekent gezondere, fittere en gemotiveerdere medewerkers. 

Maar je weet ook dat die fruitschaal naast de koffiemachine niet genoeg is. Voeding is tenslotte een vak apart. Kies daarom voor beproefd voedingsadvies op maat van levensmiddelentechnoloog Ralph Moorman.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voordelen

Wij adviseren je over het eten en drinken in je bedrijfsrestaurant en snoepautomaten. Wij letten hierbij 100% op het hormoonbalans van je werknemers – iets wat uniek is in Nederland.

Positieve(re) werkhouding › Betere werksfeer
Minder concentratieverlies › Hogere productiviteit
Minder ziekmeldingen › Minder ziektekosten

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voedingsadvies voor bedrijven

Ralph Moorman

Gezondheidsplan

Ralph Moorman scant allereerst je complete bedrijf en giet zijn bevindingen in een beknopt advies. Vervolgens kan je met zijn adviezen een poll houden onder de medewerkers waarin zij zelf aan kunnen geven op welk gebied de behoefte het meest ligt. Met deze feedback op zak kan Ralph een zogenaamd gezondheidsplan of vitaliteitsplan schrijven: een maatwerkdocument vol concrete adviezen voor méér vitaliteit op de werkvloer.

Daarnaast doet dit gezondheidsplan aanbevelingen over beweging tijdens het werk en stressbeperking. Een urenlange, ‘versteende’ zithouding achter een PC is tenslotte even ongezond als die kroketten in de kantinevitrine.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ervaringen

Jacques Parson“Doordat ik zo tevreden ben over mijn samenwerking, krijgen alle personeelsleden twee boeken van Ralph cadeau en zal Ralph op kantoor persoonlijk langskomen voor een aantal seminars.”

— Jacques Parson, Kappé International

Dick Veerman“We weten zo weinig van voeding en gezondheid, dat we wat dat betreft alleen maar kunnen vertrouwen op mensen die goed met de beperkte kennis omgaan. Ralph Moorman durf ik u aan te bevelen.”

— Dick Veerman, Foodlog

Beschikbaarheid

Wij hebben momenteel nog plek voor drie nieuwe klanten. In dit geval geldt dus letterlijk en figuurlijk: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Interesse?

Formulier dienstenpagina

Investeren in gezondheid en vitaliteit verdient zichzelf ruimschoots terug.

Wil je weten wat ons voedingsadvies kan betekenen voor jouw personeel
en portemonnee? Wij vertellen het je graag. Naar welk e-mailadres mogen wij je opties opsturen?