poster-ralph-moorman-1440

Lezing hormonen/ voeding

Lezing
hormonen/ voeding

1. Hormoonbalans voor vrouwen

Deze lezing is gebaseerd op mijn boek Hormoonbalans voor vrouwen heeft als doel om jouw publiek te helpen de meest voorkomende vrouwenklachten op te lossen. Wat er mis kan gaan met je hormonen, Bekende en onbekende vrouwenklachten, Tips gericht op voeding & training, Ontspan en heb plezier in het leven zijn de onderwerpen van deze interactieve lezing.

Wil je mij inzetten voor deze lezing binnen jouw bedrijf?
» Vraag dan hier jouw offerte aan.

2. De testofactor

Deze interactieve lezing voor mannen is gebaseerd op mijn boek De testofactor. Ik leer jouw publiek over de kortste route naar de beste versie van jezelf. Onderwerpen als: Klim naar de top van de apenrots, Bouw een superbrein, Beweeg veel en train slim, Eet als een man, Oplossingen bij macho-issues...ze komen allemaal aan bod.

Wil je mij inzetten voor deze lezing binnen jouw bedrijf?
» Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

3. Op supermarkt­safari

Tijdens deze lezing leert jouw publiek alles over supermarktvoeding. Je ontdekt welke voeding je (niet) wilt kopen in de supermarkt – en natuurlijk waarom. Ook maak ik jou attent op misleidende teksten op productverpakkingen en de ‘verborgen’ gevaren van bepaalde levensmiddelen op je gezondheid.

Wil je mij inzetten voor deze lezing binnen jouw bedrijf?
» Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

4. Gezonde huid van binnenuit

De cosmeticamarkt floreert. Jaarlijks liggen ruim honderden, wellicht zelfs duizenden nieuwe huidverzorgingsproducten in de schappen. Maar komt ware schoonheid niet van binnenuit? Natuurlijk! Graag presenteer ik welke natuurlijke middeltjes je kunt opsmeren om écht een betere huid te krijgen.

Wil je mij inzetten voor deze lezing binnen jouw bedrijf?
» Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

5. Vitaliteit op het werk

Streef je naar fitter, gelukkiger en productiever personeel op de werkvloer? Na deze lezing ken je de oplossingen voor de energievretende voeding in je bedrijfskantine en snoepautomaten, onregelmatige arbeidsdiensten en werkstress waarmee werknemers dagelijks kampen.

Wil je mij inzetten voor deze lezing binnen jouw bedrijf?
» Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Bekend van
referenties-ralph-moorman-1
referenties-ralph-moorman-2

Annika Heerekop, FNV Zorg & Welzijn

“Ralph maakt op een prettige manier duidelijk wat de relatie is tussen voeding, hormonen en gerelateerde klachten. Zijn presentatie ‘vitaal met nachtdiensten’ is inspirerend en toegankelijk zowel voor de gezonde-voeding-junkies als voor mensen die tot nu toe niet stil hadden gestaan bij voeding en de relatie tot lichamelijke klachten. Voor onze doelgroep (medewerkers in onregelmatige dienst) paste hij zijn verhaal zodanig aan dat de luisteraars ook aan de slag konden met praktische adviezen voor nachtwerkers.”

Lea Rollof, Sociale Verzekeringsbank

“Voedingsdeskundige Ralph Moorman verzorgde bij de Sociale Verzekeringsbank in het kader van ‘vitaliteit op het werk’ een inspirerende presentatie over gezonde voeding en leefstijl. Geen ellenlange verboden maar down-to-earth adviezen, met een boeiend kijkje op zijn ervaringen in en met de voedingsindustrie. Hoe wij bijvoorbeeld worden verleid om meer te eten (‘dooreetfactor’). Hij geeft helder uitleg op iedere vraag en brengt op een charmante wijze zijn passie voor gezonde en eerlijke voeding aan de man en zeker ook de vrouw.”

Interesse?

Investeren in gezondheid en vitaliteit verdient zichzelf ruimschoots terug.

Wil je mij inhuren als spreker voor je congres, symposium
of bedrijfsevenement? Vraag direct een offerte aan. Geheel vrijblijvend, uiteraard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.