opleiding trainer hormoonfactor

Opleiding Trainer Hormoonfactor

Opleiding
Trainer Hormoonfactor

Ruim 1.000 tevreden cursisten gingen je voor

Organisatie door Sonnevelt (Beste Opleider van NL 2020)

Beoordelingscijfer: 8,6 (meer dan 750 stemmen)

Bekend van
referenties-ralph-moorman-1
referenties-ralph-moorman-2

SNRO geaccrediteerd (enige in Nederland)

NRTO- en CRKBO-keurmerk

Accreditatie KNOV, MBOG, NFG, NWP, BALC

Jolanda Overdijk, hormoonfactortrainer

"Ik ben dik tevreden! Mijn verwachtingen zijn overtroffen. Wat een fijne lessen, interessante stof, enthousiaste docenten (allemaal!) en leuke medestudenten heb ik ontmoet. Echt een feest. Ik ben heel erg enthousiast over deze studie."

Leen Pairon, voedingscoach

“De opleiding Trainer Hormoonfactor loste mijn verwachtingen ruimschoots in. Bovendien slaagden de docenten erin om de leerstof toegankelijk te maken en op een boeiende manier over te brengen. Het is best een pittige opleiding. De leerstof is uitgebreid en het niveau is hoog, dus het vraagt wat inzet om dat alles binnen die tijdspanne van enkele maanden te beheersen. Maar je expertise gaat er zo’n korte tijd wel sterk op vooruit en je bent meteen klaar om het in de praktijk te gaan toepassen.”

Suzanne van der Hoek, life coach

"Wat ik zo bijzonder en erg prettig vind aan iedereen die een bijdrage levert aan de opleiding Trainer Hormoonfactor, is dat ze altijd vol enthousiasme de lessen geven. Je kunt zien dat wat ze doen echt hun passie is en ook al hebben ze de lessen al zo vaak gegeven, ik krijg toch het gevoel alsof ze het voor de eerste keer vertellen. Dat geld voor Ralph Moorman, maar ook voor de andere docenten in zijn opleiding. Top! En het werkt aanstekelijk!"

Tanja Crabeels, therapeut

“Deze opleiding heeft mij ontzettend veel gebracht. De docenten zijn stuk voor stuk enthousiaste en gepassioneerde vakmensen. Je wordt erdoor aangestoken wat de studie dagen doet voorbij vliegen. De inhoud van de opleiding is super omdat er vanuit verschillende hoeken wordt gekeken naar de mens te kijken in zijn totaliteit. Er wordt geleerd hoe je stress en onbalans in kaart brengt, wat onderliggende oorzaken zijn waardoor je weet wat de eerste urgentie is om aandacht aan te besteden, en hoe te coachen."

Lotte Woudt-Nooij, startend leefstijlcoach

"Wauw, vier maanden volop studeren en nieuwe dingen leren zitten er nu op. Wat is het snel gegaan en wat heb ik veel geleerd in de afgelopen maanden. Ik begon aan deze studie vanuit persoonlijke interesse (en ervaring) maar zonder enige basiskennis.
Nooit verwacht dat er zoveel, in mijn ogen, medische kennis bij kwam kijken. Hoe werkt het lichaam eigenlijk, wat valt er allemaal samen en hoe zorgt het lichaam er dan ook weer voor dat dit tot uiting komt."

Kirsten Timmermans, hormooncoach

"Jullie hebben een fantastische opleiding neergezet. Van mij had het nog uitgebreider mogen zijn. Het was een lange tijd geleden dat ik met energie, na een lange dag studie, de dag eindigde. Zeker weten dat ik voldoende kennis heb opgebouwd."

Voor wie?

Voor iedereen die veel met voeding en/of sport bezig is: diëtisten, voedingsdeskundigen, personal trainers, orthomoleculair therapeuten enzovoort.

Gezondheidsadvies geven en je cliënten nóg beter coachen, begeleiden en motiveren.

Eigen praktijk openen en met dit erkend diploma nieuwe cliënten overtuigen tot inschrijving.

Onderscheiden door deze unieke Hormoonfactor-methode te integreren in je huidige aanpak.

Interesse?

Belangrijk: de opleiding tot Trainer Hormoonfactor is doorgaans weken tot maanden van tevoren volgeboekt. Hoe eerder je dus reageert, hoe eerder je op de lijst staat en hoe eerder je jouw opleiding volgt.

Vragen? Neem gerust contact op met het secretariaat van Sonnevelt Opleidingen: info@sonneveltopleidingen.nl / 0418 – 515782.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.