Supermarktsafari Jumbo

Jumbo Cuijk geeft supermarktsafari aan haar klanten!

Ik ben er trots op dat supermarkten zelf de verantwoordelijkheid gaan nemen en het boek De boodschappencoach als leidraad gebruiken.

Bevlogen supermarkteigenaar Joop Bosmans

Enkele jaren geleden ontmoette ik de bevlogen Jumbo supermarkteigenaar Joop Bosmans en zijn vrouw Anita van de Camp. Zij hadden zelf ervaren wat pure en onbewerkte basisvoeding en een gebalanceerde levensstijl kan betekenen voor hun gezondheid en fitheid.

Gesterkt door deze eyeopener waren zij van plan om het gezondheidsthema door te voeren in hun winkel. Uiteraard blijft de supermarkt een zeer brede doelgroep bedienen, maar voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een gezonde levensstijl vinden zij dat een supermarkt keuzehulp zou moeten bieden. De boodschap moet daarbij vooral positief zijn en de pareltjes van gezondheid in de supermarkt moeten meer belicht kunnen worden.

Op zoek naar gezonde voeding met een supermarktsafari

Zelf deed ik dat al jaren een supermarktsafari met mijn cliënten. Later is deze rondleiding in het boek De boodschappencoach uitgewerkt. Joop en Anita vonden dit zo’n leuk concept dat ik de eer had een supermarktsafari te mogen doen voor productmanagers in hun winkel.

Voor verdere verdieping is Anita ook de opleiding Trainer Hormoonfactor gaan doen. Zij heeft dan ook de eerste grote supermarktsafari georganiseerd in Jumbo Cuijk en dat was een daverend succes! Het zal dan ook vaker georganiseerd gaan worden.

2b continued!
Ralph Moorman

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)

Laden...

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties